Best in Memory (2011)

Best iets om trots op te zijn!

Tafelronde Best ontwikkelde exclusief voor Stichting Molenhuis het spel waarmee de mooiste plekjes in Best anno 2011 zijn vereeuwigd: Best in Memory.

“Het spel dat iedere Bestenaar herkent en moet hebben.”

 

Best in Memory een hartverwarmend succes!

Tafelronde Best ontwikkelde exclusief voor Stichting Molenhuis het spel waarmee de mooiste plekjes in Best anno 2011 zijn vereeuwigd: Best in Memory. Het spel werd eind vorig jaar verkocht. En met succes!

Best, 23 maart 2012  – In de gelegenheidszaal van Grill & Wijnbar De Buffel was het gisteravond groot feest. Met trots overhandigde de initiatiefnemers van Tafelronde Best een cheque aan Stichting Molenhuis. Samen met de sponsoren en de inwoners van Best die het spel hebben gekocht werd 15.123,00 euro opgehaald voor de nieuwe bewoners van het Molenhuis. Deze jongeren met een verstandelijke beperking gebruiken de opbrengst voor een overdekte fietsenstalling voor hun aangepaste fietsen.

Het bericht in Groeiend Best

Tijdens de avond werden eveneens de prijswinnaars geloot voor een unieke rondvlucht boven Best. De winnaars worden persoonlijk op de hoogte gebracht. “We kunnen met trots spreken van een geslaagd service project” aldus de voorzitter van de Ronde tafel. De reden voor het succes: “Het initiatief is gemaakt voor en door Bestenaren. Dit geeft een veelheid aan energie om ook in 2012 weer een mooi initiatief te ontplooien.”