5.700 euro voor Stichting Zomerkamp Best

Donderdag 7 november 2018 reikte Ronde Tafel 193 een cheque ter waarde van 5.700 euro uit aan Stichting Zomerkamp Best. De Bestse Ronde Tafel steunt ieder jaar een ander goed doel. “Deze zomer mochten we een bijdrage leveren aan de spooktocht tijdens het zomerkamp, we zagen hoe de kinderen genoten van het kamp en gunnen ook kinderen die zelf de middelen niet hebben om mee op kamp te gaan een onvergetelijke zomer” vertelt tafelvoorzitter William van Gerwen.

Met de jaarlijkse pubquiz die op 2 november plaatsvond bij Quatre Bras haalde de Ronde Tafel zo’n 4.775 euro op voor het goede doel. Daarnaast stelde Ambacht Eten & Drinken dit jaar voor elke verkochte fles water een bedrag ter beschikking. Dit vulde de cheque aan naar het mooie bedrag van 5.700 euro. Penningmeester Peter Berkelmans van Stichting Zomerkampen heeft er geen woorden voor: “Omdat we al jaren geen subsidie meer krijgen zijn we afhankelijk van mensen die ons een warm hart toedragen. Met dit geld kunnen we materialen vernieuwen en nog meer kinderen meenemen op kamp.”  

De Ronde Tafel bedankt alle sponsoren van en deelnemers aan de pubquiz voor hun inzet en gezelligheid tijdens de avond. In het bijzonder team ‘Het gevloerde breintje’ van Ruud van Delft Beton die de pubquiz won en de eerste prijs opdroeg aan trouwe bezoeker Johan Noltes.