7 September jongstleden werd de Tafelronde hartelijk welkom geheten bij Vion Food Group in Boxtel. Jeroen Reijers was onze gastheer en nam ons mee in het enerverende en voor velen verrassende verhaal over de vleesverwerkende industrie. Snel werd duidelijk dat er véél meer over te vertellen valt dan we op voorhand wisten. En konden weten.

Zo staat het varken bijvoorbeeld ook aan de basis van onze winegum!

Na een presentatie waarbij duidelijk werd dat Vion letterlijk alles van het varken maximaal gebruikt, volgde een rondleiding door de productie. Ronduit indrukwekkend. Door de massaliteit, de hoeveelheid mensen, de hoeveelheid varkens en bovendien het enorme werktempo!

Ik spreek namens de volledige tafel; Bart van Hoeck (voor het regelen van deze excursie) Jeroen Reijers en uiteraard ook Vion Food Group,  bedankt voor deze indrukwekkende ervaring!

Een korte impressie:

Koffie om mee te beginnen!

Interessant

Onze gids!

Inpakken en invriezen!